Επικοινωνια

Η οικογένεια της Channels 4 IPTV

Η Channels 4 IPTV είναι μια παγκόσμια εταιρεία. Τα προϊόντα μας είναι αποκλειστικά δικά μας και δεν σχετίζονται με πανομοιότυπα ή παρόμοια προϊόντα με άλλους δικτυακούς τόπους. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα από κανάλια όπως το Sports Arena,  Bein Sports, National Geographic, Discovery channel live stream,  OTE, Nova και άλλα πολλά (κανάλια 7500+ & 1000 ταινίες) . Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν εδώ επειδή προσφέρουμε  γραμμές CCCAM, κανάλια HD, αλλά και τη μοναδική υπηρεσία Video on Demand που λειτουργεί ως βιβλιοθήκη βίντεο και μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε ταινία όποτε θέλετε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πωλήσεις μας ξεκίνησαν με ένα μοναδικό πακέτο (κανάλια 7500+ & 1000 ταινίες) σε προσιτές τιμές. Φυσικα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσφορές όπου και κάθε μήνα ειναι διαφορετική (Νοβα + Κοσμοτε προσφορες προγραμματα ).Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ IPTV για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και τα κανάλια μας.

Το προσωπικό μας θα είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε ημέρα και ώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (channels4iptv@gmail.com), (Channels4IPTV) & Skype  ) στα ελληνικα και αγγλικά.